Vand i haven

Springvand i haven

Specifikationer​

Et springvand i haven giver liv, lyd, hygge og stemning.


Et springvand består i det væsentligste af en pumpe, der føder en dyse. Dysen til springvandet afgør vandets visuelle udtryk, hvor vandet kan opleves som kaskader, klokker, kugler, vifter, skumsøjle m.fl.

Vandsten i f.eks. forarbejdet eller uforarbejdet granit kan placeres som et dekorativt element i vandet med udløbet over vandspejlet.

Der findes mange forskellige former for springvand i haven, men vi kender stort til set alt indenfor vand i bevægelse, så kontakt os endelig og får råd og tips, så dit springvand i haven får det korrekte udtryk i forhold til din have og dit temperament.​

Arbejdsmetode ved springvand i haven

Den enkle springvandsinstallation sker ved blot at montere springvandsdysen direkte på pumpen. Pumpe og dyse nedsænkes til et stabilt plateau i vandet, og der tændes for strømmen. Ledningen må da skjules bedst muligt i bassinkanten, således at den er let at tage op, når pumpen med dysen renses eller optages til vinteropbevaring.

​​

Vil du vide mere om springvand i haven, så kontakt os

​Kontakt anlægsgartnermester Lars Juncker på tlf. 46496103 eller ​20996103 - info@junckerhaven.dk. Van​d i haven er et af vores specialer

Skriv til os

Skal vi udarbejde
et tilbud til dig?

​Vi bor mellem København, Roskilde og Ringsted på Midtsjælland - Vi arbejder med svømmesøer og naturpools i hele Danmark.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du yderligere spørgsmål?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmaoplysninger

​​​Smedebakken 3,

4330 Hvalsø

Klik her for rutevejledning​

CVR: 25650514​

Kontakt os

​Telefon: 46 49 61 03

Mobil: 20 99 61 03​

Fax: 46 49 61 20

junckerhaven@gmail.com

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 17.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.​