DESIGNFORSLAG

OVERSIGT OVER HAVEARKITEKT LÆNGERE NEDE​  

Sjælland

Sjælland, Jylland og Fyn

Tor Haddeland

Mobil: 40 77 78 53

tor@designhaver.dk

DesignHavers direktør er Tor Haddeland, der også er havearkitekt. Han er manden, du i første omgang drøfter dine havetanker med. Tor står udelukkende for de helt store, unikke anlægsprojekter under brandet Haddeland Design, hvor han også har tegnet og produktudviklet bl.a. sin egen loungeserie og gasbålet Olymp Fireplace.​

Sjælland

Lone Langer

Mobil: 26 17 33 41

lone@langerslandskab.dk

VELKOMMEN TIL LANGERS LANDSKAB

Jeg hedder Lone Langer

Jeg er uddannet Landskabsarkitekt fra Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole (KU Sience, Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet) i 2007. Jeg har 14 års erfaring fra private tegnestuer og har beskæftiget mig med private haver, kirkegårde, legepladser og udearealer til skoler og institutioner samt udearealer til boligområder og virksomheder.

Jeg har desuden stor erfaring med vand i haven i form af svømmesøer og naturpools som jeg har tegnet for Junckerhaven siden lanceringen i Danmark i 2008 Jeg interesserer mig primært for at skabe haver med høj biodiversitet, der understøtter vores trængte natur, men det er selvfølgelig også vigtigt for mig at haven bliver designet til dig som haveejer ud fra dine ønsker og behov, så havens uderum bliver levende og bliver brugt på lige fod med husets rum. Min egen have er mit eksperimentarium og min legeplads. Jeg ser det som min fornemmeste opgave at skabe plads til så mange forskellige arter som mulig. Dyr såvel som planter. Samtidig er haven et spisekammer både for mennesker og dyr. Det er en kæmpe fornøjelse at kunne hente friske grøntsager, frugter, bær og urter og spiselige blomster i haven.

Haven er for mig som en udendørs bolig, der kan inddeles i rum og indrettes efter familiens ønsker og behov. Udendørs rum, som er fyldt med spændende muligheder for udfoldelse og en daglig berigelse i hverdagen.

Er du blevet nysgerrig efter mere, så kontakt mig og aftal et besøg.

Sjælland

Karen Dahl

Lille Valbyvej 1b
4000 Roskilde
Tlf. 41 17 62 24

kd@havens arkitekter.dk

Du har haven - jeg har ideerne!

Jeg ser nye muligheder og tilbyder professionel haverådgivning til ejere af nye og gamle haver - når målet er en smuk og funktionel have. Jeg samler dine ønsker til en ny og spændende have i en smuk helhed - af en havearkitekt der ikke er bange for at give sin mening til kende om æstetik, funktionalitet og design af din have.

Sjælland

Anne Stausholm

Herslevvej 49
4000 Roskilde
Tlf. 46 40 27 71

afs@annestausholm.dk

Anne Stausholm Landskabsarkitekter udfører et bredt spektrum af landskabsarkitektfaglige arbejder, herunder også svømmesøer efter JunckerHaven ApSs koncept - skitsering, projektering og tilsyn for offentlige og private bygherrer, Både I forbindelse med nyanlæg og renoveringer.


Vores arbejdsområde dækker opgaver i tekst og billeder fra overordnetstrukturering af områder til detaljeret planlægning af anlægsarbejder.

Desuden er Konsulentbistand, rådgivning og journalistvirksomhed Inden for faget en del af tegnestuens hverdag.

Nordsjælland
Mette Rønne

Fiskerhusevej 54
3630 Jægerspris
Tlf. 47 52 24 81
mette@havens-arkitekter.dk

Drømmer du om at sidde en sommermorgen i din solbeskinnede lækrog og dufte kaprifolien og høre fuglene kvidre

 • drømmer du om køkkenhave, drivhus og frodige blomsterbede
 • drømme du om den enkelte stilrene have, der samler dine mange detaljer i haven
 • drømmer du om den naturlige sommerhushave
 • drømmer du om legeplads til dine børn
 • drømmer du onm en praktisk og stadig smuk have


Drømmer du om at flytte drømmen fra stuen og ud i haven? Med en skitse eller en plan i hånden har du et godt værktøj til at få lagt den grønne linie i haven.


Jeg bruger i stort omfang eks. planter suppleret med nye, eksisterende fliser i nye kobinationer og leger med haven på alle niveauer.


Jeg giver praktiske anvisninger på både beskæring og deling af planter, hvordan fliser lægges, samt f.eks forslag til placering af drivhuse, udhuse m.m.
Jeg bliver din sparring på stedet

Fyn - Find havearkitekt

Sjælland, Jylland og Fyn

Tor Haddeland

Mobil: 40 77 78 53

tor@designhaver.dk

DesignHavers direktør er Tor Haddeland, der også er havearkitekt. Han er manden, du i første omgang drøfter dine havetanker med. Tor står udelukkende for de helt store, unikke anlægsprojekter under brandet Haddeland Design, hvor han også har tegnet og produktudviklet bl.a. sin egen loungeserie og gasbålet Olymp Fireplace.​

Fyn
Peter Dupont

Enghavevej 23
5230 Odense M
Tlf: 22 67 67 77
mail@groenthavedesig-n.dk

Grønt Havedesign udarbejder personlige havetegninger på Fyn og i Trekantsområdet, - også med svømmesøer!


Er du i tvivl om, Hvordan du kommer fra start med dit haveprojekt, Uanset om det er en mindre forandring, et nyt haveanlæg eller en haveidé du har fået, er en havetegning den bedste start. Grønt Havedesign udarbejder personlige havetegninger og rådgiver om havens pleje, så som beskæring, gødskning, indretning, belægning, udførelse og valg af planter.


Bag Grønt Havedesign står planteskolegartner /-tekniker Peter Dupont med videreuddannelse Inden for havedesign og havetegning. Han udfører havetegningsprojekter til såvel firmaer som for landbrug og private, samt sælger og leverer haveplanter I forbindelse med en tegning.

Fyn
Anne Marie Lind

Kirstinebjergvej 10
5792 Årslev
lind@havens-arkitekter.dk

Jeg tilbyder rådgivning og inspiration vedr. indretning, beplantning og vedligeholdelse af private haver og andre grønne områder f.eks. ved boligselskaber, skoler, institutioner, landbrug, butikker, kontorer og kirkegårde.
Jeg tilbyder også andre former for vejledning og inspiration f.eks. som foredrag og artikler.
Jeg tegner planer for renovering og nyanlæg, især vedr. beplantning og belægninger, men kommer også gerne med idéer til espaliers, plantekasser, hegn, låger og andet fast inventar.
Jeg påtager mig opgaver på Fyn og omliggende øer samt på Bornholm, hvor jeg kommer jævnligt.


Uddannelse og baggrund

Jeg er uddannet have- og landskabsarkitekt (cand.hort.) og har i årene 1992-2008 arbejdet som konsulent og havearkitekt i Haveselskabet.
Jeg har her opnået stor viden om og erfaring med haver, haveplanlægning, planter, belægninger, inventar mm til haver og andre grønne anlæg.

Jylland - Find havearkitekt

Jylland, Fyn, Sjælland
Jens Peter Jakobsen & Knud Bundgaard

Jylland tlf: 21 68 22 80

Fyn tlf: 20 15 60 80

post@unikahaver.dk

​Havearkitekt med haveideer ud over det sædvanlige

En haveplan er først og fremmest til mennesker og er derfor andet og meget mere, end blot planter i et bed. Vi forklarer effekterne af vores streger og bruger både klassisk og moderne stil, så det passer til dit sted.
En design-proces, hvor hver enkelt beslutning vendes og drejes. Vi betjener hele kongeriget - også Færøerne. Vi anbefaler dig at kikke på vores nye og efterspurgte DesignPlan 3D. Se også vores store 'Galleri' inden du tager kontakt.

Alle produkter er med vores idéProces som standard, så du sidder 'i første parket' til tegninger og tanker. Vi er arkitekter, og er øvede i at 'se ting der ikke er der', og kan fint opleve stedets særkende ud fra lidt fotos og en video. Fysiske møder er muligt, men udbyttet er langt større med idéprocessen digitalt, også i følge dem der har prøvet begge dele.

Er du i tvivl, kan vi fint vurdere dit materiale inden du tager stilling. Lad det gerne komme an på en prøve.

Vi er både Have- og Landskabsarkitekter og laver derfor også uderum til kommuner og virksomheder - se udeArkitekten.dk

Jylland
D. Margrethes vej 71

8200 Århus
Tlf. 86 52  17 77
post@wadlandskab.dk

Wad Landskabsarkitekter​

Vi er en landskabstegnestue med specialviden indenfor landskabs- og havekunst. Gennem analyse af stedets karakter og muligheder, udvikles ideer til opgavernes løsning, så man opnår bæredygtige anlæg. Vores løsninger er altid skabt ud fra helhedstænkning og en landskabsarkitektonisk opfattelse, som har sit afsæt i naturens mangfoldighed og organisk strukturerede design.

Vi skaber smukke og stemningsfyldte anlæg til menneskers livsudfoldelse, gennem dialog med brugerne og med inspiration fra den danske og nordiske natur og kultur.

Fyn og Syd og Sønderjylland​

Carry Roorda
Kløverholmsvej 15

6094 Hejls
Tlf. 29 78 34 98
ccr@havenatur.dk

Havearkitekt til spændende haver

Få hjælp til din have med et havebesøg eller bestil en havetegning, i den stil som passer bedst til dine ønsker, til huset og dets omgivelser.

En plan til haven er en investering som du og din familie vil have glæde af. Få en plan til en god indretning af haven, med indbyggede muligheder som kan bruges langt ud i fremtiden. Det giver en have som vil pynte dit hus og vil forøge dets værdi.
Din have kan være opdelt i flere rum med hver deres stemning, eller overskuelig med en stram organisation. Haven kan blive romantisk og eventyrlig med bugtede stier og duftende blomster. Eller rolig og minimalistisk med få velvalgte planter.
Havearkitekten leverer en unik haveløsning til alle.
Havenatur synes om naturen i haven og om det økosystem som findes i alle haver, fuglene og de andre små dyr som også lever der. Havearkitekten finder planter som passer til det enkelte sted, til jord, lysforhold og fugtighed.
Havenatur arbejder mest i Syddanmark (Syd- og Sønderjylland og Fyn)

Jylland​

Sjælland, Jylland og Fyn

Tor Haddeland

Mobil: 40 77 78 53

tor@designhaver.dk

DesignHavers direktør er Tor Haddeland, der også er havearkitekt. Han er manden, du i første omgang drøfter dine havetanker med. Tor står udelukkende for de helt store, unikke anlægsprojekter under brandet Haddeland Design, hvor han også har tegnet og produktudviklet bl.a. sin egen loungeserie og gasbålet Olymp Fireplace.​

Lone Skjødt
Løvskal Landevej 32

8850 Bjerringbro
Tlf. 61 60 66 80
mail@groenneglimt.dk

Haveplan - havearkitekt

Hos Grønne Glimts havearkitekt får du "NYE ØJNE" på dine grønne rammer - en haverådgivning med en haveplan, der gør dit projekt overskueligt og til at forstå.
Jeg kan give dig en HAVEPLAN, hvoraf det fremgår

 • HVAD du skal plante
 • HVOR du skal plante
 • HVORFOR du skal plante
 • Har du ROD i din have?


Brug for PRAKTISK HJÆLP til plantning og vedligeholdelse?
Book mig til FOREDRAG OG KURSER....

Mange grønne hilsner!
Lone Skjødt, Cand. hort., havearkitekt

Britta Vestergaard
Landskabsarkitekt
MAA, MDL.
Danske Ark.
britta@arcvision.dk

Landskabsarkitekt firma
Arcvision ejes af Britta Vester­gaard, der har en bred fag­lig kom­pe­tence inden for land­skabs­faget og mange års tegne­stue­erfaring.

- Senest som sags­arkitekt hos Schønherr Landskab, med ansvar for bl.a. ude­areal­erne ved DR-byen i Øre­staden, Brandts Klæde­fabrik i Odense, Skelager­parken i Aalborg, Aalborg tekniske Skole samt Slots­holmen i Silke­borg.
arcvision tager ud­gangs­punkt i arki­tek­turens verden og vægter den kreative idé­udvik­ling højt. Ud over at arbejde med ana­lyser, stategier og hel­heds­planer har tegne­stuen også en solid balast inden­for pro­jek­terings- og ud­førelses­fasen, hvor projek­terings­ledelse og byg­ge­sagsstyring indgår som en na­turlig og vigtig del af projek­forløbet.

Arbejds­områderne om­fatter:- Program /analyse
- Dispositionsforslag
- For- og projektforslag
- Hovedprojekt
- Udbud
- Opfølgning
- Fagtilsyn
- Pleje-, drifts- og
- vedligeholdelsesplaner.

​Vil du have et tilbud?

Vi bor mellem København, Roskilde og Ringsted på Midtsjælland - Vi arbejder i hele Danmark.

 • ​Vi skaber individulle haveløsninger med sten, vand og planter, vi har speciale i svømmesøer og naturpools
 • Vi har naturen omkring os og den japanske have som forbillede​vi etablerer udsøgte belægninger, støttemure og trapper i granit og beton
 • Vi elsker vand i haven, bygger smukke naturlige bassiner og spejlbassiner, koidamme, vandløb og vandfald
 • Vi håndterer regnvand på dekorativ og funktionel vis
 • Planter er livsgivende - vi leverer og planter træer og buske, stauder og græsser
 • Vi etablerer svømmesøer og naturlige swimmingpools og er førende i Danmark i udviklingen i private haver såvel som til offentligt brug i friluftsbade.

Junckerhaven forhandler tøndesaunaer og brændefyrede hot-tubs​

Læs Lars Juncker´s bog om Vand i Haven, download den gratis her

Bisnodes kreditrating

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

En anlægsgartner du kan regne med

Om os

Vi arbejder med individuelle haveløsninger, med sten, vand og planter, med naturen som forbillede - siden 1990.

CVR: 25650514 

Kontakt os

Junckerhaven ApS

Smedebakken 3, 4330 Hvalsø

​Tlf.: 46 49 61 03 

Mobil: 20 99 61 03 

E-mail: junckerhaven@gmail.com