Om junckerhaven

Jeg har altid haft en passion for haver med inspiration i naturen og med den japanske have som forbillede. I 1990 etablerede jeg min virksomhed Junckerhaven med henblik på at etablere og udvikle denne havetype, hvor sten, vand og planter lever i sameksistens med hinanden. 

Anlægsgartner Junckerhavens Kunder

Nu, 33 år senere, står jeg som som selvstændig anlægsgartner med en trofast og stabil stab af anlægsgartnere. Vi har sammen opnået meget stor erfaring rent fagligt inden for store dele af anlægsbranchen. Vi løser både de små og store anlægsopgaver samt står for drift og vedligeholdelse efterfølgende, hvis dette ønskes.

 

Junckerhaven har igennem årene fået en spændende og bred kundekreds - vi etablerer haver hos både private haveejere og offentlige bygherrer.  

Vi arbejder godt sammen med en lang række dygtige have- og landskabsarkitekter, hvor vi kan pege på hinanden når opgaverne går fra tegning til udførelse eller omvendt, hvor et praktisk behov mangler et design.

Junckerhaven tilbyder også at designe din have. Stor som lille. Vores egen landskabsarkitekt udvikler håndtegnede  haveplaner, som vores udførende team kan overtage og bringe drømmen ud i virkeligheden.  Læs mere om Junckerhavens Design.

Vi elsker at bygge grønt og trives med langt de fleste opgaver inden for anlægsfaget, og vi har i særdeleshed ekspertviden når det kommer til vandelementet og den nyeste udvikling inden for svømmesøer og naturpools

Junckerhaven som din anlægsgartner

Med Junckerhaven som din anlægsgartner får du mange muligheder i forhold til design og udformning af din have. Jeg tager gerne vores kunder med på samråd når vi skal anlægge en have, så du er tryg i processen når arbejdet går i gang i din have.

Vand i haven har fascineret mig siden jeg var ganske ung og jeg har forfulgt min drøm om at blive en af Danmarks dygtigste anlægsgartnere inden for dette felt. Det er hen ad vejen blevet til udviklingen af det unikke koncept svømmesøen, som tager det bedste fra havedammen og swimmingpoolen - det er nu blevet til over 60 badeanlæg med biologisk renset vand, som er etableret i hele Danmark.

hVOR ARBEJDER VI

Vi bor i Hvalsø tæt på Roskilde, men vi dækker hele Sjælland. Vi går ikke af vejen for arbejde i hele Danmark, hvis vores unikke system for biologisk renset badevand skal etableres - se www.svømmesø.dk ​som også ejes af Junckerhaven Aps.

MEDARBEJDERE

Vi beskæftiger ca. 15 yderst kvalitetsbevidste fagfolk med mange års erfaring i virksomheden.


Kontakt anlægsgartner Lars Juncker i dag

Skal du have hjælp til anlæg af din have, skal du blot kontakte mig på telefon 46 49 61 03 eller på e-mail: junckerhaven@gmail.com 

Vi vil gøre vores bedste for, at du fremover kan træde ud i din drømmehave og opleve og nyde alt fra de lyse sommeraftener til kølige vinterdage. 


Anlægsgartner, Lars Juncker

Anlægsgartnermester Lars Juncker​

​Ønsker du et tilbud?

Vi bor på Midtsjælland mellem København, Roskilde og Ringsted  - Vi arbejder i hele Danmark.

  • ​Vi skaber individuelle haveløsninger med sten, vand og planter, vi har speciale i svømmesøer og naturpools
  • Vi har naturen omkring os og den japanske have som forbillede​
  • Vi etablerer udsøgte belægninger, støttemure og trapper i granit og beton
  • Vi elsker vand i haven, bygger smukke naturlige bassiner og spejlbassiner, koidamme, vandløb og vandfald
  • Vi håndterer regnvand på dekorativ og funktionel vis
  • Planter er livsgivende - vi leverer og planter træer og buske, stauder og græsser
  • Vi etablerer svømmesøer og naturlige swimmingpools og er førende i Danmark inden for dette felt. Vi har etableret over 60 svømmesøer og naturpools i private haver samt et offentligt friluftbad.

Bogen om

Vand i haven


​Læs Lars Juncker´s bog om Vand i haven​.

En anlægsgartner du kan regne med

Om os

Vi arbejder med individuelle haveløsninger, med sten, vand og planter, med naturen som forbillede - siden 1990.

CVR: 25650514 

Kontakt os

Junckerhaven ApS

Smedebakken 3, 4330 Hvalsø

​Tlf.: 46 49 61 03 

Mobil: 20 99 61 03 

E-mail: junckerhaven@gmail.com