Telefon: 46 49 61 03       E-mail: junckerhaven@gmail.com       Se også: www.svømmesø.dk og www.finesda.dk

Springvand i haven

Et springvand i haven giver liv, lyd, hygge og stemning. 


Et springvand består i det væsentligste af en pumpe, der føder en dyse. Dysen til springvandet afgør vandets visuelle udtryk, hvor vandet kan opleves som kaskader, klokker, kugler, vifter, skumsøjle m.fl.

Vandsten i f.eks. forarbejdet eller uforarbejdet granit kan placeres som et dekorativt element i vandet med udløbet over vandspejlet.

Der findes mange forskellige former for springvand i haven, men vi kender stort til set alt indenfor vand i bevægelse, så kontakt os endelig og får råd og tips, så dit springvand i haven får det korrekte udtryk i forhold til din have og dit temperament.

Arbejdsmetode ved springvand i haven.


Den enkle springvandsinstallation sker ved blot at montere springvandsdysen direkte på pumpen. Pumpe og dyse nedsænkes til et stabilt plateau i vandet, og der tændes for strømmen. Ledningen må da skjules bedst muligt i bassinkanten, således at den er let at tage op, når pumpen med dysen renses eller optages til vinteropbevaring.

​​

Vil du vide mere om springvand i haven, så kontakt os

Kontakt anlægsgartnermester Lars Juncker på tlf. 46496103 eller 20996103 - info@junckerhaven.dk

Vand i haven er et af vores specialer

vi arbejder med

Junckerhaven ApS   Rødbøggard   Smedebakken 3, 4330 Hvalsø   Tlf.: 46 49 61 03   Mobil: 20 99 61 03   Fax: 46 49 61 20   CVR: 25 65 05 14   E-mail: junckerhaven@gmail.com