Telefon: 46 49 61 03       E-mail: junckerhaven@gmail.com       Se også: www.svømmesø.dk og www.finesda.dk

Springvand i haven

Et springvand i haven giver liv, lyd, hygge og stemning. 


Et springvand består i det væsentligste af en pumpe, der føder en dyse. Dysen til springvandet afgør vandets visuelle udtryk, hvor vandet kan opleves som kaskader, klokker, kugler, vifter, skumsøjle m.fl.

Vandsten i f.eks. forarbejdet eller uforarbejdet granit kan placeres som et dekorativt element i vandet med udløbet over vandspejlet.

Der findes mange forskellige former for springvand i haven, men vi kender stort til set alt indenfor vand i bevægelse, så kontakt os endelig og får råd og tips, så dit springvand i haven får det korrekte udtryk i forhold til din have og dit temperament.

Arbejdsmetode ved springvand i haven.


Den enkle springvandsinstallation sker ved blot at montere springvandsdysen direkte på pumpen. Pumpe og dyse nedsænkes til et stabilt plateau i vandet, og der tændes for strømmen. Ledningen må da skjules bedst muligt i bassinkanten, således at den er let at tage op, når pumpen med dysen renses eller optages til vinteropbevaring.

​​

Vil du vide mere om springvand i haven, så kontakt os

Kontakt anlægsgartnermester Lars Juncker på tlf. 46496103 eller 20996103 - info@junckerhaven.dk

Vand i haven er et af vores specialer

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

vi arbejder med

Junckerhaven ApS   Rødbøggard   Smedebakken 3, 4330 Hvalsø   Tlf.: 46 49 61 03   Mobil: 20 99 61 03   Fax: 46 49 61 20   CVR: 25 65 05 14   E-mail: junckerhaven@gmail.com