Telefon: 46 49 61 03       E-mail: junckerhaven@gmail.com       Se også: www.svømmesø.dk og www.finesda.dk

Trædesten i haven

Om Trædesten i haven

Trædesten er som navnet antyder sten der anvendes til at træde på - et stiforløb i haven.

​Trædesten i haven er velegnet til smukke stiforløb, hvor kravet til stien er dekorativ og færdslen er minimal.

Trædesten er et fast element i de japanske haver hvor designeren med snilde kan føre den vandrende gennem haven på en smuk og spændende vis. 

Typer af trædesten

​Trædesten kan anskaffes som udvalgte natursten med en velegnet flade eller som forarbejdede granitsten, der oftes leveres med en diameter på 40-50 cm og en tykkelse på 5-8 cm. 

Vil du have en mere naturligt udseende, skal du anvende uforbejdet granit, i f.eks danske natursten eller norske og svenske brudsten.

Trædesten kan også lægges rundt om et bassin, hvis du har vand i haven.

Kontakt Junckerhaven

​Det er en kunst at udvælge og sætte trædesten, det har vi styr på. ​Kontakt anlægsgartnermester Lars Juncker på tlf. 46496103- junckerhaven@gmail.com og flere informationer og muligheder

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

vi arbejder med

Junckerhaven ApS   Rødbøggard   Smedebakken 3, 4330 Hvalsø   Tlf.: 46 49 61 03   Mobil: 20 99 61 03   Fax: 46 49 61 20   CVR: 25 65 05 14   E-mail: junckerhaven@gmail.com