Telefon: 46 49 61 03       E-mail: junckerhaven@gmail.com       Se også: www.svømmesø.dk og www.finesda.dk

Sagens gang - fra din kontakt til havebesøg og frem til din færdige drømmehave​

Idéfasen:

Efter din kontakt tager vi på besøg hos dig hvor vi gennemgår haven og hører om dine drømme, ønsker og praktiske behov. Vores kreative ideer skal derefter (på en eller anden måde) formidles til dig/jer som kunde. Måske skal der tegnes en skitse af anlægget. Det kan f.eks være med japansk inspiration eller måske en dejlig svømmesø der skal indgå i anlægget. Muligvis har du allerede en detaljeret haveplan fra en landskabsarkitekt eller havearkitekt, som vi kan prissætte og arbejde ud fra.

Vi arbejder tæt sammen med flere dygtige arkitekter med hver sine specialer som vi kan pege på f.eks. vores faste samarbejdspartnere herunder. 

Anne Stausholm Landskab- for Landskab og Svømmesøer 

Karen Dahl Havearkitekt - for privathaver 

​​Helle Nebelong - for sansehaver

Jane Schul - for landskab, plantesammensætninger mv. 


Beskrivelse og prissætning:

Der efter laver vi (hvis opgaven kræver det) en grundig beskrivelse af arbejdet - evt. vedlagt fotos af lignende projekter. Der skal udregnes en pris, som kan være en fast pris eller et overslag. Et overslag kan være fordelagtigt for begge parter, da det faktiske tids-, materiale, kørsels - og maskinforbrug faktureres. Ofte aftales dog skriftligt et økonomisk maximum for opgaven og ekstrarbejder iværksætters/honoreres kun når det er blevet aftalt. 

Prissætning af opgaverne er naturligsvis uden beregning.

​​

SAGSTYRING OG AFREGNING

Der køres løbende sagstyring under arbejdets udførsel af Sidse Juncker på kontoret, hvilket gør det muligt til en hver tid at få oplysninger om det faktiske forbrug til dato. 

Tilsyn af opgaverne klarer Lars Juncker evt. i samarbejde med den tilknyttede Landskabsarkitekt. 

​Aflevering:

Når dit anlæg er helt færdigt mødes vi og gennemgår haveanlægget for eventuelle mangler der så naturligvis vil blive udbredret hurtigst muligt efterfølgende

Ring gerne til os på tlf. 46496103 for en forpligtende snak om DIN drømmehave!​ Eller send os en mail med en kort beskrivelse af dine ønsker. mail: junckerhaven@gmail.com

Lars og Sidse Juncker​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

vi arbejder med

Junckerhaven ApS   Rødbøggard   Smedebakken 3, 4330 Hvalsø   Tlf.: 46 49 61 03   Mobil: 20 99 61 03   Fax: 46 49 61 20   CVR: 25 65 05 14   E-mail: junckerhaven@gmail.com