Telefon: 46 49 61 03       E-mail: junckerhaven@gmail.com       Se også: www.svømmesø.dk og www.finesda.dk

Anmeldelser af Junckerhaven ApS

Har du allerede benyttet Junckerhaven ApS?

Hvis du allerede har benyttet os, så vil vi sætte stor pris på, at du bruger et øjeblik på, at beskrive din oplevelse.

​Hvad siger vores kunder

​Beplantningsopgave: Præriebed, træer, buske, terrasse m.m.

​"Jeg har nærmest fået lavet en hel ny have af Junckerhaven. Det var et kæmpe arbejde, men synes, at det er gået rigtig godt hele vejen igennem. De har også været gode til at hjælpe her efterfølgende, mens det hele vokser på plads. Kan klart anbefales."

Charlotte Holmes, Præstø

​Belægningsarbejde

​"Vi var meget tilfredse med Junckerhaven. De var meget professionelle, og lavede et flot stykke arbejde. Junckerhaven kan godt anbefales."

Anne Stausholm, Lejre

​Store nyanlagte haver. Restaurering af oprindeligt og bevaringsværdigt vandanlæg

​"Jeg har kun positive ting at sige om Junckerhaven ApS. De er yderst professionelle, og kommunikationen er i top. En varm anbefaling herfra!"

Jane Schuel, København og Præstø

​Etablering af japansk haveanlæg

​"Junckerhaven er et dygtigt firma. De har mange gode og kreative forslag, og de er dygtige til at udføre dem. Efterfølgende har vi fået nogle flere ideer til nye tiltag, og dem har Junckerhaven også været gode til at følge op på. Vi er glade for at vise vores have frem til vores venner og bekendte, som også interesserer sig for haver. Vi har faktisk selv været i Japan, og kan sige, at Junckerhavens arbejde sagtens kan sammenlignes med det originale."

Jørgen, Birkerød

​Vandbassin med økologisk rensning og sø ved Den Blå Planet

"Junckerhaven er et rigtig godt firma - de er professionelle og dygtige til deres arbejde. Jeg har kun positive oplevelser med Junckerhaven, og de kan klart anbefales."

Henrik Jørgensen, Skovlunde

Private haver. Belægninger, grus, fliser, plantning, m.m.​

"Meget ærekære i firmaet. De går virkelig op i, at kunden er fuldt tilfreds, når de er færdige, og deres arbejde er altid topkvalitet. Jeg har benyttet flere anlægsgartnerfirmaer, og Junckerhaven er klart det bedste."

Henriette Lyngsted, København

​Nyanlæg, græs, belægninger, trappe, terrænmure, pergola, beplantninger, spejlbassin

"Super godt arbejde. Søde og rare mennesker, som er nemme at kommunikere med, og så laver de en utrolig flot have! Har brugt dem flere gange nu, og de kan klart anbefales!"

Charlotte Frigast, Klampenborg

Have-entreprise

​"Jeg var rigtig godt tilfreds med arbejdet fra Junckerhaven. Det er blevet rigtig flot, hvad de har udrettet."

Eivind Wad, Vejle

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

vi arbejder med

Junckerhaven ApS   Rødbøggard   Smedebakken 3, 4330 Hvalsø   Tlf.: 46 49 61 03   Mobil: 20 99 61 03   Fax: 46 49 61 20   CVR: 25 65 05 14   E-mail: junckerhaven@gmail.com