Telefon: 46 49 61 03       E-mail: junckerhaven@gmail.com       Se også: www.svømmesø.dk og www.finesda.dk

Anlægsgartner PÅ SJÆLLAND med mere end 25 års erfaring​

Om anlægsgartner Lars Juncker:

I 1990 etablerede Jeg anlægsgartner Lars Juncker anlægsgartnervirksomheden Junckerhaven med det formål at skabe individuelle have løsninger med sten, vand og planter, inspireret af naturen med den japanske have som forbilledet.  


Anlægsgartner Junckerhavens Kunder:

Nu 27 år senere som selvstændig anlægsgartner har jeg fået opnået meget stor erfaring rent fagligt og Jeg/Vi løser opgaver fra få tusinde kr. op til 5 millioner.  

Anlægsgartner virksomheden Junckerhaven har igennem årene fået opbygget en meget spændende en bred kundekreds - vi etablerer haver hos private haveejere og offentlige bygherrer.  

Derudover har vi et samarbejde en lang række af dygtige have- og landskabsarkitekter som tegner vores anlæg eller peger på os når opgaverne skal udføres. 

​Vi arbejder også sammen med flere af vores anlægsgartner kollegaer, hvor vi især løser specialopgaver hvori der indgår vand og sten. som kræver special viden 

Det har givet mig stor erfaring med de mange forskellige udfordringer, der kan opstå ved arbejdet som anlægsgartner, vores kunders spændene ønsker er en ting, en anden kan faktisk være vejret som kan være en spændende modspiller og det kræver megen erfaring at gribe opgaverne korrekt an. .

Vi kan håndtere de fleste opgaver som anlægsgartner inden for anlægsfaget, men vi har i sær ekspertviden når det kommer til individuelle haveløsninger med sten, planter og vand samt opførsel af japanske haver.

Jeg har stor erfaring som anlægsgartner

Med Junckerhaven som din anlægsgartner får du mange muligheder i forhold til design og udformning af din have. Jeg har en bred og stor erfaring som anlægsgartner, og jeg tager vores kunder med på samråd når jeg skal anlægge en have.​

Når jeg anlægger din have, får du altså en anlægsgartner, der har en bred erfaring inden for haveanlægning. Det handler både om planter, afledning af regnvand, vand i haven og meget andet.

Vand i haven har fascineret mig siden jeg var ganske ung og jeg forfulgt min drøm om at blive en af Danmarks dygtigste inden for dette felt. Det er samtidig blevet til udviklingen af det unikke koncept svømmesøen, som tager det bedste fra havedammen og swimmingpoolen - det er nu blevet til hele 50 badeanlæg som er etableret i hele Danmark 

VI ARBEJDER MED:

De arbejder vi udfører er meget individuelle. Vores speciale er arbejder med sten, vand og planter udført i højest faglige standard uden kompromiser og med sans for detajlen - Vi elsker vores håndværk

Netop alsidigheden gør, at vi finder vores arbejde spændende og udfordrende: forskellige opgaver giver motivation og krydderi på arbejdsdagen - at støde på en vanskelig og krævende opgave er ingen hindring.

HVOR ARBEJDER VI:

Vi bor i Hvalsø tæt på Roskilde, men vi dækker hele Sjælland, nord- syd-, øst- og vestsjælland, men går ikke af vejen for arbejde i hele Danmark når der skal etableres vores unikke system for biologisk renset pryd og badevand www.svømmesø.dk ​som også ejes af Junckerhaven Aps.

MEDARBEJDERE:

Vi beskæftiger ca. 14 yderst kvalitetsbevidste fagfolk med mange års erfaring i virksomheden.

Vi mener selv vi beskæftiger de dygtigste medarbejdere i kongeriet - du vil ikke fortryde kendskabet med dem!

Kontakt anlægsgartner Lars Juncker i dag

Skal du have hjælp til anlæg af din have af en anlægsgartner, skal du blot kontakte mig på telefon 46 49 61 03 eller på e-mail: junckerhaven@gmail.com og høre, hvad jeg kan gøre for dig og din have.

Jeg lytter altid til mine kunder ønsker og ideer, og dermed sammensætter jeg en have, som passer til mine kunders ønsker og behov.

Med mig som din anlægsgartner får du den drømmehave, som kan gøre de lyse sommeraftner på terrassen ekstra skønne og give plads til vinterhygge, hvis det er det, du ønsker af din have.

Lars Juncker

​​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

vi arbejder med

Junckerhaven ApS   Rødbøggard   Smedebakken 3, 4330 Hvalsø   Tlf.: 46 49 61 03   Mobil: 20 99 61 03   Fax: 46 49 61 20   CVR: 25 65 05 14   E-mail: junckerhaven@gmail.com